maanantai, 28. heinäkuu 2008
Voileipäkakkuja
Nopee majoneesikakku
Toinen samanmoinen
Lihavoileipäkakku
Täyte 1:
n.500 g kinkkurouhetta
400 g valkkarituorejuustoa
paprika hienonnettuna
Täyte 2:
200 g sulatejuustoa
n.200 g metukkaa hienonnettuna
persiljaa hienonnettuna
Koristeluun:
n.150 g kinkkusiivuja
n.100 g metukkasiivuja
Kurkkua
Tomaattia
Viinirypäleitä
Persiljaa
Kuorrutus:
n.800 g tuorejuustoa
2 prk ranskankermaa
Kalavoileipäkakku
Täyte 1:
n.350 g savulohta
200 g ranskankermaa
½ punainen paprika hienonnettuna
Sitruunapippuria
Tilliä
Täyte 2:
200 g ruohosipulituorejuustoa
1 prk ranskankermaa
Sitruunapippuria
Tilliä
Katkarapuja
Koristeluun:
n.200 g isoja katkiksia
Kurkkua
Tomaattia
Tilliä
Lime siivuja
(käytin loput savukalat myös koristeluun)
Kuorrutus:
n.400 g tuorejuustoa
1 prk ranskankermaa
Kommentit