906824.jpg

Tomaatti-mozzarella kakku: (taisin tämän lainaa marian blogista)

4-5 viipaletta sekaleipää (isoa)
maitoa kostutukseen

Täyte1:
10 basilikan lehteä hienonnettuna
n.100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
½ prk flora vispiä vaahtona
200 g tomaattituorejuustoa (tää on eri ku ei kaupasta löytynyt marian ohjees olevaa)
1 dl mozzarella raastetta

Täyte2:
½ prk flora vispiä vaahdotettuna
½ kurkkua raasteena
1 omena raasteena
150 g feta juustoa muruna
3-4 rkl pestoa

Kuorrutus:
200 g tuorejuustoa
100 g ranskankermaa

Koristelu:
Mozzarella palloja
Tomaattia
Kurkkua ym.

Kalakakku:

4-5 viipaletta sekaleipää (isoa)
Maitoa kostutukseen

Täyte1:
500 g majoneesia
300 g lohta
2 rkl tomaattimurskaa
Hienonnettua tilliä
Sitruunapippuria

Täyte2:
180 g katkarapuja
300 g katkaraputuorejuustoa
1 rkl sitruunamehua
1 rkl hunajaa
Hienonnettua tilliä
Sitruunapippuria

Kuorrutus:
200 g tuorejuustoa
100 g smetanaa

Koristelu:
Katkarapuja
Tilliä
Kirsikkatomaatteja
Kurkkua ym.