sunnuntai, 16. syyskuu 2007
Ristiäisten kalavoileipäkakku ja mozzarella-tomaatti voileipäkakku
Tomaatti-mozzarella kakku: (taisin tämän lainaa marian blogista)
4-5 viipaletta sekaleipää (isoa)
maitoa kostutukseen
Täyte1:
10 basilikan lehteä hienonnettuna
n.100 g aurinkokuivattuja tomaatteja
½ prk flora vispiä vaahtona
200 g tomaattituorejuustoa (tää on eri ku ei kaupasta löytynyt marian ohjees olevaa)
1 dl mozzarella raastetta
Täyte2:
½ prk flora vispiä vaahdotettuna
½ kurkkua raasteena
1 omena raasteena
150 g feta juustoa muruna
3-4 rkl pestoa
Kuorrutus:
200 g tuorejuustoa
100 g ranskankermaa
Koristelu:
Mozzarella palloja
Tomaattia
Kurkkua ym.
Kalakakku:
4-5 viipaletta sekaleipää (isoa)
Maitoa kostutukseen
Täyte1:
500 g majoneesia
300 g lohta
2 rkl tomaattimurskaa
Hienonnettua tilliä
Sitruunapippuria
Täyte2:
180 g katkarapuja
300 g katkaraputuorejuustoa
1 rkl sitruunamehua
1 rkl hunajaa
Hienonnettua tilliä
Sitruunapippuria
Kuorrutus:
200 g tuorejuustoa
100 g smetanaa
Koristelu:
Katkarapuja
Tilliä
Kirsikkatomaatteja
Kurkkua ym.
Kommentit