Tuli testattua ku löysin Ullan sivulta lohikakun. Ensin ku siinä levittelin sitä tuorejuustoa kalojen päälle niin olin ihan varma,et menee ihan munillee koko homma,mut lopputulos yllätti.
Eli:
1 pkt vaaleaa leipää
1/2 pkt tummaa leipää
Täyte 1
180g katkarapuja
100g majoneesia
200g katkaraputuorejuustoa
1 rkl sitruunamehua
1 rkl hunajaa
tilliä hienonnettuna
mustapippuria
Täyte 2
600 g kylmäsavustettua lohta pienenä kuutiona
400g maustamatonta tuorejuustoa
120 g smetanaa
tilliä
mustapippuria
Ja hyvin kyl pysy kasassakin
Kuorrutus
400g kylmäsavustettua lohta siivuina
200 g katkaraputuorejuustoa
Toiseen kakkuun tuli
100 g smetanaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
Koristelu
Katkarapuja/lohta
Tomaattia
Tilliä
Kurkkua
sunnuntai, 1. heinäkuu 2007
Kommentit